söndag 2 april 2017

Internet, ett sätt att känna pengar
170402

Mer och mer har Internet blivit ett sätt att känna pengar. Fler och fler av aktörerna på Internet anser det som det viktiga.

Men Internets styrka är ju att nå de många och gratis. Ett öppet internt är som ett Bibliotek, med tidningar och böcker och Filmer och program. Ja det är så Internet ska vara.

Men ett penningstyrt internet är ett korrumperat internet. Ett internet för de som har pengar. Ja de kommersiella intressena håller på att stänga det fria internet för att känna pengar på det. Och de gör det med lagstiftarnas stöd.

Så otroligt korkat.


Mer och mer på internet håller på att kräva betalning.

Vi ser hur kopiering har blivit förbjuden. Och snaran dras åt mer och mer. Men kopiering är ju internets styrka. Det är det som ger skjuts åt hela samhället. Hur dum får man va.

Vi ser hur det nu ska kosta pengar att läsa tidningar. Fler och fler går på den linjen. Att komma ut med sina nyheter är inget intressant längre. Men att komma ut är ju internets styrka. Hur dum får man va.

Pengarna blir viktigare och viktigare i dagens samhälle och Pengar korrumperar. Sanningar vrids i pengarnas värld. Lagstiftningen ändras i Pengarnas värld. Den rike har rätt i pengarnas värld.


Jesus hjälp oss, du som avskyr korruption. Du som är sanningen. Kom och låt den sanning segra i vår värld.

Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar