söndag 9 april 2017

Ingen pratar om Islam
170409



Det är märkligt, men ingen pratar om Islam. Det är som om man inte vågar. Denna religion som innehåller våldet, hotet, hämnden, det vi nu ser i Stockholm.

Muhammed var sådan här. Det var med hjälp av våld och hot han förde ut Islam. Och Muhammed är helig i Islam. Allt han gjorde var rätt. Varför berättar ingen det idag.

Jesus däremot han var full av Fred, han var full av Frid. Det är alltså skillnad på Kristendom och Islam. Sverige har varit ett Kristet land i 1000 år. Det är därför vi har haft ett välsignat land. Varför talar ingen om det.


Vill vi veta vad Islam länder är kan vi gå till mellanöstern. Där ser vi det. Där är det våld. Där är det tortyrfängelse av värsta slaget. Där går kvinnorna slöja, eller Burka, och får inte delta i samhället på normalt sätt.

Vill vi ha hit det som är där. Vill vi ha Sverige som de Islamländer som vi ser i mellanöstern.

Det är en fråga som borde tas upp nu. Vad är Islam. Är det, det vi ska ha hit. Det är frågan. Frågan är inte bara: Hur ska vi stoppa Extremister.

Risken när vi ska slänga ut extremister är att vi slänger ut Jesus. Han som är freden och friden. Men Allah med sitt hot och våld klarar vi inte av. Det är bara med Jesus vi kan besegra Islam.


Jesus hjälp oss!! Hjälp oss att vara klarsynta. Hjälp oss att ha dig med, du som ger oss ditt Jesus land, med Fred och Frid.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar