onsdag 26 april 2017

Falsk Anklagelse
170426


Vi lever i ett sjukt samhälle där vi hederliga medborgare ständigt blir utsatta för Falska Anklagelser. Det är eller borde i varje fall vara ett brott att medvetet falskeligen anklaga någon för brott, som ingen brottsligt gjort.

Och idag tillämpas falska anklagelser som ett medel av Myndigheterna för att tvångssyra oss vanliga medborgare.

Vi ser det i våra städer idag där det sitter skyltar med 40 för hela stan. Inte bara för vissa områden där det är speciellt kritiskt, utan överallt. Och ingen håller hastigheten, för alla vet att den är fel och inte behövs. Men alla är enligt definition av myndigheterna brottslingar.

Då är det Falsk Anklagelse, Falsk Anklagelse av Hederlig människa som inte begått något brott.


Vi ser det med Områdesparkeringsförbud. I stället för att sätta upp parkeringsförbud på de få områden där det verkligen är motiverat och man står i vägen. Så sätter man det generellt för hela stadsdelar. Gör alla till brottslingar som behöver ställa ifrån sig Bilen.

Återigen är det Falsk Anklagelse, Falsk Anklagelse av Hederlig människa som inte begått något brott.

Vi ser det i vårt Toalettlösa samhälle, där det är brott att pissa i en buske. Alla människor behöver göra sina behov och att förbjuda det är omänskligt.

Återigen är det alltså Falska Anklagelser av Hederliga människor som inte begått något brott.

Jesus ge oss ett hederligt samhälle. Där brott är brott och hederliga människor slipper att bli anklagade för saker som inte är brott.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar