måndag 17 april 2017

Erdoğan Vann, Islam tar över
170417

Nu har vi sett det. Islam har ytterligare befäst sin ställning i Turkiet. Det håller på att bli i Muslimsk Diktatur. Folket har sagt ja.

Det här påminner om före Andra Världskriget, när Hitler tog över i Tyskland. Också det med en iscensatt militärkupp och med hjälp av Demokrati.

Turkiet närmade sig väst för ett antal år sedan. Nu är det väl väst som skall närma sig Islam, ja som ska blir Muslimskt, om Erdoğan får bestämma. Nu har han makt. Nu kan han diktera och nästa han skulle ta sig an var Europa.


Det är skrämmande att se hur historien upprepar sig. Att se hur de Demokratiska krafterna trycks tillbaka. Hur yttrandefriheten begränsas, t o m i vårt land.

Man undrar onekligen hur det här ska gå vidare. Vem kan sätta ner foten mot detta. Det Turkiska folket verkar inte kunna. Det var som i Egypten. Där Islam vann och det fick bli militärkupp för att återställa lag och ordning.

Bevisen på Islams oförmåga blir bara fler och fler och här ser vi ytterligare ett. Nu har vi en diktator i Turkiet och med hjälp av folket.


Jesus hjälp oss!! Det har blivit mörkare nu. Det har blivit hemskare nu. Men du är vårt hopp. Med dig ska vi segra till sist.


Karl Håkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar