fredag 21 april 2017

Ändetiden 52,
Aborter blir vanliga och är en förbannelse


Det är intressant att se att här i profetian står att Aborter skall vara en del av det sätt vi lever på. Och det ska skapa problem, ja en förbannelse.

| <Alt:> Och människorna sade: Tomhetens onda Gud gjordes till rökelse, till barn, som vi låter bränna till Seraf [hon brinner] och må det vara till rökelsen, så att jag blir gammal [står upp], men smutsen var för dem till problem.

Den alternativa översättningen ger oss en annan intressant bild av dagens samhälle och det är alla Aborter.


Sex har idag blivit till en ren njutning, en tom njutning utan barn. Och de barn som blir resultatet ändå, dem vill man inte ha utan offrar, gör Abort på. Och det för att man själv ska leva bra. Långt upp i åldern.

Här ser vi att de brände sina barn som offer, men vi gör idag samma sak men i stället med Aborter.

Men det här ger inget bra liv. Man mår dåligt av att göra mot Gud och liksom det står här blir man smutsig i själen. Man får dåligt samvete och mår dåligt och får problem.

Och det är inte bara problem genom att man får dåligt samvete och går mot Gud. Det är också problem i vårt samhälle att det förds för få barn. Det finns snart inget uppväxande släckte. Vi ser att nationer och folk som har infört Abort de håller på att dö ut, och i Sverige ser vi det tydligt.

Det är intressant att se att åter igen pekar det här ordet rakt in i vår tid. Vi är på Ändetiden och snart kommer Jesus.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar