tisdag 18 april 2017

Ändetiden 49,
Babels Torn, Vår tid


Vi går vidare och tittar på profetior som sträcker sig in i vår tid.

Tidigare har vi tittat på Bibelns första kapitel som handlar om hur Gud skapar vår Andliga värld. Den som ändar upp i Gud rike.


Vi har också just tittat på Noas Ark, en berättelse som illustrerar hur Kristi kyrka tar tron på Jesus genom de 2000 år som Judafolket är förskingrat. Och även hur Jesus kommer igen.


Vi ska nu titta på Babels Torn en berättelse som visar på hur det är idag i den Andliga världen. Men också hur Gud kommer att göra och vad som kommer att hända.


Babels torn är en berättar om ett stort system som inkluderar alla som bor på Jorden, och där alla ska tänka lika. Men Jesus slår sönder det här och sprider ut människorna. Låter var och en vara på sitt sätt.

1 mos 11:1 <Trad:> Och hela jorden hade ett språk och samma ord.
| <Alt:> Och hela den fasta grunden var förenad och avskavd och budskapen var samma.

Här känner vi igen oss idag. Idag ska alla tycka likadant. Alla ska använda samma ord. Åtminstone är det så i vårt land. Och det blir mer och mer så i hela västvärlden.

Vi ser också hur det står avskavd i bibelversen. Man har tagit bort stora delar av det som var. Man har tagit bort Jesus ur det offentliga. Det är Andlig fattigdom idag.

Mycket av det här kan vi se när vi tittar på TV, där alla de stora kanalerna nu är helt dominerande av det här officiellt godkända systemet.

Och det stämmer ju för i Bibeln talas det om Vilddjurets bild som ska ha rörelse och ljud (Upp 13:14 – 15). Alltså vår TV. Ondskans tänkande skall alltså spridas ut med TV och det är det vi ser idag.

Vi har alltså kommit hit. Kommit till detta totala system som inte tillåter något annat.

Ja vi kan i varje fall konstatera att här i västvärlden och framförallt i Europa så finns inte Jesus längre. Han är helt utrensad från massmedia. Det är den ondes dagordning som gäller i våra massmedia.

Karl Håkan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar