fredag 14 april 2017

Ändetiden 45,
Guds Ande ska fylla hela Mänskligheten




Nu släpps inte bara Anden in i hela Kyrkan. Nu går man ut i Anden, går ut i luften. Går ut i det som är Gud rike. Nu ska hela mänskligheten fyllas av Guds Ande.

Hur ska det gå till. Ja vi får se, det här är något som alltså ligger i framtiden. Och exakt hur Gud kommer att göra det vet han bara själv.

1 mos 8:15 Och Gud talade till Noa, han sade till honom:
1 mos 8:16 Gå ut [För ut, Frambringa] från arken [lådan] du och din hustru [kvinna] och dina söner och dina söners hustrur [kvinnor] med dig.

1 mos 8:17 <Trad:> Alla djur som är med dig, alla varelser bland fåglarna och bland boskapsdjuren och bland alla landdjur som rör sig på marken, låt dem gå ut med dig och överflöda jorden och föröka sig och bli många på jorden.
| <Alt:> Allt levande som är med dig, från hela evangeliet [alla människor] i detta strålande, genom de fogliga och genom de svärmande som svärmar på den fasta grunden, låt dem strömma ut med dig och överflöda på den fasta grunden och bära frukt [öka] och bli många på den fasta grunden.

Det finns ytterligare en konsekvens av det vi ser här, det att Noa går ut ur Arken, och det är att nu går han ut i luften, ut i det som är Ande. Vi har tidigare haft 2 steg med luften som ju står för Anden.

Det 1:a var fönstret som Noa öppnade, och då släppte han inte en begränsad mängd luft och det blev alltså Pingströrelsen och det var 1906.

Det 2:a var i samband med att Land var torrt då tog Noa av taket, och det motsvarade att hel Kristi Kyrka blev fylld av Anden alltså det som hände 1968 och framåt.

Det 3:e steget här är att man går ut i luften. Man går ut på marken. Blir helt omgiven av luften, Anden. Och alla blir det. Alla djuren, alla människorna. Hela jorden ligger innesluten i Guds Ande.

Vi kan läsa om det här i Joel:

Joel 2:28 (Joel 3:1).  <Trad:> Och det sker därefter att jag utgjuter min ande över allt kött, och era söner och era döttrar skall profetera, och era gamla har drömmar, och era unga män har uppenbarelser.
| <Alt:> Och det sker därefter att jag utgjuter min ande över alla människor [allt evangelium], och era söner och era döttrar talar inspirerat, och era gamla har krafter kvar, och era unga män ser visioner.
Joel 2:29 (Joel 3:2).  Och också över tjänarna [slavarna] och över tjänarinnorna [slavinnorna], utgjuter jag i de dagarna min ande.

Här ser vi hur det står allt kött eller som man också kan skriva alla människor. Det här blir alltså ett steg till. Inte bara Kyrkan alla Kristna samfund, utan Alla ska få del av Guds Ande.

Hur kommer det att ske. Ja Gud vet, men det står här i profetian, så Gud kommer att göra det.

Och det ska ske i samband med allt det andra som kommer att hända när Jesus kommer tillbaka.

Det är mycket spännande tider vi lever i och tänk snart kommer Jesus. Ja mycket snart.

Karl Håkan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar